SAMSUN / İLKADIM - ŞEHİT AHMET ALTUNOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantısı

5 Aralık 2023 Salı Günü saat 15:30 ’ da yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Kas

Emekli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tevfik ŞİŞİK vefat etmiştir. Cenazesi 07.11.2023 tarihinde Bafra - Gazipaşa Camiinde öğlen namazına müteakip kaldırılacaktır.

Şehit Ahmet Altunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak emekli öğretmenimize Allah´tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ekm

Klâsik ve Çağdaş Görsel Sanatlar sınıfı öğrencilerimizin, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri içerisinde, yaptıkları röprodüksiyon çalışmaları.. Fidanlarımız ilk meyvelerini vermeye başladı. Ayrıca 12. sınıf öğrencilerimizin yaptığı 100. yıl pano çalışmalarımız... Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 30 Ekim Pazartesi günü saat 15:30 Konferans Salonumuzda yapılacaktır.

Tüm velilerimizi toplantımıza bekliyoruz.

Ekm

İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi Ödül Töreninde Mili Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin, Okul Müdürümüz Orhan Şahin ve Türkiye birincimiz Abdullah Emir Altun' la beraber.

Ekm

Okul rehberlik servisimiz tüm öğretmenlerimize Çocuk İhmal ve İstismarı hakkında bilgilendirme semineri yaptı.

Ekm

Değerler Kulübümüz "Okulda Sinema Var" etkinliğini gerçekleştirdi.

Ekm

Değerler kulübü olarak TÜYAP kitap fuarını ziyaret ettik. Okulumuz öğrencilerinden Ahmet Tuğra BAYRAK cuma namazını kıldırdı Ahsenal ÇALIŞKAN ise müezzinlik görevini yaptı.

Eyl

Siberay faaliyetleri kapsamında; Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı görevlileri, okulumuzda öğrencilerimize yönelik siber farkındalık semineri düzenlendi.

Ağu

“ Okulumuzda uygulanacak Musiki ve Geleneksel & Çağdaş Görsel Sanatlar Projelerine Ek Yetenek Sınavıyla Eylül ayında yeni öğrenciler alınacaktır.”

Ağu

Uzun yıllar okulumuzda yaptığınız özverili çalışmalarınız ve tüm emekleriniz için teşekkür eder yeni görevlerinizde başarılar dileriz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bugün okulumuz uygulama mescidinde hatim programı yapıldı.

Okulumuz hafız öğrencilerinin okudukları hatm-i şerif bugün Cuma namazı öncesi başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz ve geçmişlerimizin ruhlarına bağışlandı.

Hatm-i şerif programından sonra Cuma namazı kılındı ve günün anısına birkaç fotoğraf alındı.

Haz

01-02 Haziran 2023 tarihlerinde Samsun limanında halkın ziyaretine açılan Nusret mayın gemisi ziyaretine okul olarak bizler de katıldık.

2 Haziran 2023 Cuma günü okulumuz müdürü Orhan ŞAHİN ve müdür yardımcısı İbrahim KOCA rehberliğinde saat 16.30 da 60 öğrenci ile toplu olarak yürüyerek bu ziyaret gerçekleşti.

(Okulumuzun şehir merkezinde olmasının ayrıcalıklarından yararlanmış olduk, Samsun limanı okulumuza yürüme mesafesinde.)

Nusret Müze Gemi ziyareti öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekti. Gemi içerinden tüm bölümler gezildi, yapılan bilgilendirici sunum ve animasyonlar izlendi. Çanakkale savaşları sırasında Nusret Mayın Gemisinin gösterdiği yararlılıklar çok güzel ifade edildi ve bir birimin başarısının tüm savaşın kaderini nasıl etkilediğini herkes yeniden görmüş, öğrenmiş oldu.

Ziyaret sonrası günden hatıra kalması amacıyla toplu fotoğraf çekildi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programına yer alan, 07 Haziran 2023 tarihinde Mersin ilinde düzenlenen Karakucak Güreş Gençler Türkiye Birinciliği yarışmasında 10B sınıfı öğrencimiz Aşkın Gönültaş birinci olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.